20 juli

concertverslag: Daryll-Ann

Geschreven door Gepubliceerd in Concertverslagen
Vanuit het koelste plekje in Nijmegen, de Sint Stevenskerk, krijgt de Nederrockmuziek van Daryll-Ann de eer op de slotavond van de tropisch warme zomerfeesten haar muziek te laten horen. Het is de afsluiter van een reeks muzikale optredens genaamd ‘Stevenskerk live’ dat door de stichting Sint Stevens ieder jaar aan muzikaal talent beschikbaar wordt gesteld.
Lees meer...
19 juli

EXIT & Sea Dance 2014

Geschreven door Gepubliceerd in Concertverslagen
Wie de ontwikkeling van EXIT Festival met arendsogen heeft gevolgd, weet dat het Servische feest met het jaar flink wat zieltjes wint. Waar Sziget Festival in buurland Hongarije in een negatieve spiraal zit, blijft het dancefestival - gehouden in Novi Sad, de op één na grootste stad van Servië - alsmaar groeien. Dit jaar is het EXIT-imperium zelfs flink uitgebreid met twee nieuwe zusterfestivals: het vorige maand gehouden EXIT Rock en het kersverse Sea Dance, dat aansluitend op EXIT Festival volgde.
Lees meer...
19 juli

concertverslag: I Am Kloot

Geschreven door Gepubliceerd in Concertverslagen
Met het optreden van de band I am kloot worden de luisteraars in de Sint Stevenskerk op de dag van de 7-heuvelen, op hun wenken bediend. De band staat bekend om zijn natuurlijke manier van muziek maken. De presentator Jan Douwe maakt dan ook een terechte vergelijking met de wijze waarop grote sterren als Paul Simon en de Beatles muziek ten gehore brengen.
Lees meer...
Zondag stond het terrein van het Westerpark in Amsterdam volledig in het teken van De Wereld Draait Buiten. Het festival kende met Paolo Nutini, Michael Kiwanuka, Blaudzun en Moss een indrukwekkende mix van internationale en nationale artiesten. Fotograaf Dennis Beekelaar was aanwezig en bracht de dag in beeld. 
Lees meer...
07 juli

Woo Hah!

Geschreven door Gepubliceerd in Concertverslagen
Wie denkt aan hiphop en Tilburg denkt dan al snel aan Definitie van Hiphop in de zalen van de 013. Vandaag moet daar met de eerste editie van WOO HAH verandering in komen. Met namen als Mos Def, Chance The Rapper en Method Man & Redman prijkend op het affiche lijkt dat wel goed te komen.
Lees meer...
06 juli

fotoverslag: Youssou N'Dour

Geschreven door Gepubliceerd in Concertverslagen
Vrijdag stond de legendarische Youssou N'Dour met zijn band in Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven. De 'nachtegaal van Dakar' gaf een spetterende performance en fotograaf Hans Kreutzer was ter plekke om de avond in beeld te brengen. Bekijk de foto's hier.
Lees meer...
02 juli

concertverslag: Jack White

Geschreven door Gepubliceerd in Concertverslagen
Een vijftal minuten voordat Jack White op het podium verwacht wordt, komt er een koddig mannetje aan de rechterzijde langs het doek naar voren gelopen. Hij heeft een verzoekje voor ons, in naam van de rockster. Of we deze avond onze telefoons in onze zakken willen houden, omdat, zo brengt het mannetje over, je een concert niet door zo’n schermpje beleeft, maar in 3D. Zo wil Jack het, zo vertelt hij. En Jacks wil is wet, zo weten we al een jaar of tien.
Lees meer...

Laatste CD Reviews

 • Otis Gibbs
 • Souvenirs Of A Misspent Youth
 • Bruce Robison & Kelly Willis
 • Our Year
 • Jess Klein
 • Learning Faith
 • Kris Delmhorst
 • Blood Test
 • Loudon Wainwright III
 • Haven't Got The Blues (Yet)
 • Jyoti Verhoeff
 • Riven - Full Moon/Dark Moon
 • Volg ons ook op:

  FacebookTwitter